Shopping Cart

|  Gratis verzending in NL vanaf € 49    |    30 dagen zichttermijn  |

|   info@ledpaleis.com  |   023-5317232   |

Retourneren

Retourzendingen:

Koper kan de geleverde aankoop binnen 30 dagen na ontvangst van de aankoop annuleren. Koper dient in dit geval de producten onmiddellijk, in goede conditie en in oorspronkelijke verpakking te retourneren en LEDpaleis voor verzending per mail op de hoogte te stellen. Onder oorspronkelijke verpakking wordt verstaan: de binnen- en buitenverpakking zoals door LEDpaleis geleverd is. De kosten voor en het risico van deze retourzending zijn voor de rekening van Koper. Is de verpakking te groot, dan kan u het door ons laten ophalen tegen een voorafgaand afgesproken bedrag.

LEDpaleis houdt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren en een terugbetaling te weigeren of om slechts een gedeelte van een reeds verrichte betaling te crediteren, indien de geretourneerde producten een waardevermindering hebben als gevolg van schade in welke vorm dan ook, dan wel niet in de juiste verpakking, zoals hiervoor gemeld, geretourneerd zijn.

DE VERPAKKING: de retour te sturen artikelen moeten in originele staat zijn, in originele verpakking met de complete originele binnenverpakking. Inclusief de eventuel aanwezige beschermende luchtkussenfolie aan de buitenzijde. De verpakkingsdozen mogen niet zijn beschreven. Uitsluitend zoals het verpakt was met de levering. U, maar ook de volgende klant wil namelijk geen beschadigde artikel of verpakking.

De volgende voorbeelden zijn ter info. Indien wij een retourzending zo aantreffen, nemen wij deze niet retour. Gebruik alleen transparante tape:

retournerenretourneren 1

Zo wilt u toch ook geen lamp kopen?

U dient artikelen die worden teruggezonden te retourneren met bijsluiting van de bon/factuur/bevestigingsmail of een kopie hiervan.

DE ARTIKELEN: de artikelen mogen niet zijn gebruikt, aangepast of enige andere wijziging hebben ondergaan.

retourneren 2

Zo wilt u toch ook geen lamp kopen. Beschadigd door montage nemen wij niet terug!

ONDERDELEN!

Door u gemonteerde onderdelen hebben alleen dan garantie wanneer iets deskundig is aangesloten. We controleren ten alle tijden het geleverde product.

Hierbij een voorbeeld van ondeskundig gemonteerde produkt:

retourneren

Alleen als aan deze voorwaarden is voldaan en wij de artikelen in goede staat hebben retour ontvangen kan de aanschafprijs van de artikelen worden terugbetaald. Stornering van geld geschiedt uitsluitend via bank of paypal. We controleren al onze retouren alvorens het geld over te maken. Het storneren van geld kan tot 2 weken in beslag nemen als gevolg van bovenstaande.

Vraag bij het versturen naar een bewijs van verzending. U bent zelf verantwoordelijk voor de zending tot het moment dat wij het in ontvangst nemen. Verzekerd verzenden is aan te raden. Beschadigde artikelen nemen wij niet retour en blijven uw eigendom.

retouradres:

Helios Verlichting Haarlem

Kruisstraat 33 ZW

2011 PW  Haarlem

LEDpaleis garandeert dat de te leveren producten voldoen aan de gebruikelijke eisen en normen die daaraan kunnen worden gesteld. Een garantie termijn van 24 maanden na levering is van toepassing.