TEL. : 023-5317232 / 035-6227100   SHOWROOM   Adres + info    Lampenshop   LEDpaleis

 

Mooie betaalbare lampen bij LEDpaleis.com   

Vanaf november 1984 is Helios Verlichting in Haarlem gevestigd. Na 29 jaar veel ontwikkeling door gemaakt te hebben in verlichtingsartikelen is de winkel geleidelijk aan uitgebreid in het aantal artikelen. Het kenmerkt zich door extreem veel lampen per vierkante meter.

In de afgelopen jaren is het assortiment flink uitgebreid. Met name het laatste jaar is de keuze uitzonderlijk groot geworden. Mede door de technologische ontwikkeling die LED en spaarlampen met zich meebrengt. Ook de vraag naar meer verschillende soorten armaturen is gestegen. Waar de gemiddelde collega zich beperkt tot bijvoorbeeld strak modern of alleen klassiek, heeft Helios een zeer uitgebreide assortiment van verlichtingsarmaturen. Tiffany, albast, mozaik en Swarovski zijn bijvoorbeeld de toch nog veel gevraagde soorten.

Andere voorbeelden zijn: klassiek brons, messing, modern staal, industrieel, strak. Heel erg uitgebreid en daarmee proberen we aan 80% van de wensen van de klant te voldoen. Door de roulatie komt het voor dat we per week andere lampen kunnen tonen en dat lampen die er niet meer zijn, besteld kunnen worden.

Ook dimbare energiebesparende Led armaturen worden steeds meer gevraagd. Met name Expo, Philips (Ledino), Freelight en Willemse verlichting leveren ons daarin hele mooie en dimbare hang-, wand-, en vloerlampen. De techniek wordt daarin steeds beter. Voor een werkplek of ruimte waar het langdurig aanstaat een prima lamp.

Bij de keuze van de aanschaf van de lamp, houden we nauwlettend in de gaten of de energiebesparende vervangende lamp ook in het armatuur kan. Dit houdt in dat u zonder vrees alle armaturen bij ons kan aanschaffen. We letten met name op of een gloeilamp vervangen kan worden door een goed alternatief. Denk aan voldoende ruimte want een spaarlamp en Ledlamp is tot op heden nog steeds groter dan een gloeilamp.

Gloeilampen

Helios op de Kruisstraat 33 in Haarlem is al jaren een begrip voor vaste klanten die bijzondere lampen hebben en nog steeds kunnen kopen bij Helios. Ook de komende periode bieden wij de mogelijkheid om al uw gloeilampen bij ons te blijven kopen. Flame, softwhite en mat (halogeen) blijven bij ons gewoon te koop. Wij kopen iedere gloeilamp op die we tegen komen en proberen dat de komende jaren gewoon te blijven doen.

Netherlands
Helios Verlichting Haarlem / LEDpaleis
Kruisstraat 33 zw
2011 PW Haarlem